KMR - Keep the Machine Running

Un sistem flexibil pentru realizarea activităților de mentenanță și creștere a performanței echipamentelor

QLEAP KMR

Motive pentru care să alegeți soluția de Performanță a Echipamentelor

Managementul costurilor și previzionare a consumului

Extinderea perioadei de viața a echipamentelor

Respectarea legislației și a cerințelor clienților

Beneficiile QLEAP KMR

Controlul stocurilor & costurilor

QLEAP KMR programează mentenanța în mod periodic și asigură stocul și disponibilitatea resurselor necesare. Astfel, nu trebuie să așteptați ca un echipament să se defecteze sau o piesă să fie în stoc pentru a lua măsuri.

Continuitatea afacerii

Downtime-ul generează costuri de  milioane de dolari și poate duce la pierderea notorietății în rândul clienților datorită incapabilității de livrare în termen a produselor. Studiile făcute de Institutul Ponemon arată că fiecare minut în care un echipament nu funcționează generează costuri cuprinse între $9,000-$500,000, pe oră.

Control și operativitate prin alocarea tichetelor

QLEAP KMR îmbunătățește ciclul de lucru și eficiența sarcinilor prin posibilitatea planificării și alocării activităților direct din platformă. Funcționalitățile platformei permit prioritizarea sarcinilor și monitorizarea comenzilor de lucru în timp real.

Sustenabilitate & Responsabilitate

QLEAP KMR analizează toate tipurile de date, astfel încât echipamentul să funcționeze corect pentru business și planetă. Orice echipament defect nu numai că încetinește fluxul de lucru, dar lasă și o amprentă semnificativă asupra mediului înconjurător.

Mediu de lucru sigur

Mentenanța preventivă reduce rata defecțiunilor echipamentelor, ceea ce va conduce la un mediu de lucru sigur. Anomaliile vor fi detectate cu ușurință prin intermediul senzorilor ce colectează date de la echipamente și le transformă în informații valoroase.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile acestora.

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg