ENEF - Eficiență energetică

Descoperiți zonele cu potențial ridicat de consum pentru reducerea costurilor

QLEAP ENEF

Motivele pentru care să alegeți soluția de Eficiență Energetică

Eficiența costurilor & eficiența resurselor

Reducerea emisiilor de CO2

Negocierea prețului cu furnizorul de utilități

Beneficiile QLEAP ENEF

Reducerea costurilor

Prin intermediul datelor obținute în timp real, companiile pot controla și monitoriza consumurile cu energia & utilitățile. Scalabilitatea platformei permite utilizatorilor să analizeze consumurile pe zone și centre de cost.

Reducerea amprentei de CO2

La nivel global, principalele surse ale emisiilor de gaze cu efect de seră sunt electricitatea și căldura (31%). Producția și utilizarea energiei reprezintă 75% din emisiile de gaze cu efect de seră din UE. Prin urmare, există o presiune asupra tuturor pentru a fi mai conștienți de eficiența resurselor.

 

Negocierea contractului

Datorită accesului asupra istoricului de consumuri și previzionarea nevoilor viitoare de energie, apă și alte resurse, contractul cu furnizorii de utilități & energie este ușor de negociat.

Respectarea legislației în vigoare

Eficiența energetică este un pas important in obținerea performanței de mediu a unei companii. Integrarea sustenabilității în procesele organizaționale respectă standardul de eficiență și management energetic ISO 50001:2018.

Net Zero Buildings

Legislația menționează că organizațiile trebuie să obțină neutralitatea în ceea ce privește emisiile de CO2 ale clădirilor existente până în 2030 și întregul ciclu de viață să fie zero până în 2050. QLEAP ENEF este un software care poate reduce costurile și emisiile, sporind în același timp productivitatea și calitatea mediului.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă afacerea pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile acestora.

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii în cel mai scurt timp.

qleap-pgngg