CONNECT - IoT

Colectați și analizați datele din companie prin intermediul senzorilor IoT pentru a crește productivitatea și pentru a evita un downtime costisitor

QLEAP CONNECT

Motive pentru care să alegeți soluția IoT CONNECT

Eficiență energetică și costuri reduse cu utilitățile

Vizibilitate în timp real asupra tuturor resurselor din organizație

Forecasting și informații valoroase pentru decizii de business rapide și informate

Beneficiile QLEAP CONNECT

Productivitate & Costuri

Soluția IoT CONNECT reduce costurile și impactul negativ al proceselor organizaționale cu o productivitate scăzută prin oferirea unei analize în timp real și acțiuni imediate pentru optimizarea acestora.

Analiză și previziune în timp real

IoT CONNECT are capacitatea procesării unui volum mare de date pentru a detecta tiparele de funcționare a echipamentelor și pentru a face predicții. Platforma QLEAP face conversia datelor brute în informații valoroase pentru dezvoltarea companiei.

Resurse & Monitorizare active

Programarea și monitorizarea prin intermediul senzorilor IoT sporesc eficiența resurselor utilizate. Senzorii IoT automatizează procesele, permit monitorizarea din orice locație a echipamentelor și a resurselor necesare mentenanței predictive.

Trasabilitate date & Securitate

Controlul inteligent al datelor în timp real reduce posibilitatea erorilor umane în etapele operaționale din companie. Acest lucru contribuie la creșterea nivelului de securitate și trasabilitate în cazul defecțiunilor.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile acestora.

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg