Rezultate excelente prin training pentru angajați

Creșteți nivelul de productivitate și implicarea angajaților prin training specializat

User Training

Platforma QLEAP este livrată la cheie, astfel încât singura misiune a utilizatorului să fie realizarea de activități ce vor produce schimbări în modelul de business curent. Utilizatorii își pot costumiza și stabilti ierarhia dashboard-urilor, cu un acces specific fiecărei funcții din organizație. De la user până la admin, organigrama internă a tuturor membrilor este integrată în aplicație pentru a avea o vizibilitate cât mai detaliată asupra funcțiunilor și responsabilităților. Managementul companiei și echipele implicate în procesele de mentenanță și eficiență energetică au acces la instrumente de învățare continuă și training pentru utilizarea la capacitate maximă a funcționalităților din platformă.

Ghid de utilizare

Ghidul nostru de utilizator reprezintă documentația specifică care permite utilizarea cu ușurință a funcționalităților integrate în platformă, de la explicația funcționalităților, până la instalarea și configurarea acesteia. Utilizatorilor vor primi indicații de utilizare a tuturor funcționalităților integrate în platforma QLEAP. Odată accesată platforma QLEAP, utilizatorii vor primi un manual operațional de utilizare. Acest acces specific la documentația platformei poate fi stabilit în funcție de rolurile stabilite în cadrul companiei. Beneficiile principale aduse de documentația primită sunt reducerea erorilor și independență în utilizarea tuturor funcționalităților.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile aferente acestora.

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg