Rezultate excelente prin mentenanță anuală

Îmbunătățiți performanța și siguranța afacerii

Update-uri software

Caracteristici

Prin intermediul update-urilor platformei QLEAP, echipa noastră va îmbunătăți funcționalitățile care mențin sistemului de operare la performanțe maxime. Acest serviciu include îmbunătățiri vitale sau obligatorii de securitate pentru asigurarea continuă a integrității și funcțiunea conformă a platformei. Clienții pot alege să utilizeze noile update-uri imediat sau să le reprogrameze pentru asigurarea continuității business-ului. Update-urile software se referă la rezolvarea erorilor, îmbunătățirea noilor caracteristici existente, integrarea cu alte sisteme și migrarea de la un software vechi.

Beneficii

Performanță optimă
Viteză și funcționalitate
Diminuarea întreruperilor

Noi funcționalități

Caracteristici

O nouă funcționalitate, un nou upgrade, funcție, caracteristică sau modul vor accesibile tuturor clienților, potrivit roadmap-ului de dezvoltare a platformei. Noile funcționalități pot include de la noi caracteristici tehnice până la designul platformei, pentru a crea o experiență mai plăcută utilizatorului final.

Beneficii

Inovația proceselor
Creșterea productivității
Scalabilitate

Servicii suport

Caracteristici

Serviciile de asistență sunt însoțite de caracteristici specifice care includ abilități de control remote, asistență la instalare sau asistență la utilizare. Echipa de suport a platformei QLEAP sprijină clienții prin instalarea de noi servicii, update-uri de produs sau suport pentru costumizarea funcționalităților în concordanță cu infrastructura hardware.

Beneficii

Flexibilitate prin controlul remote
Optimizarea costurilor
Infrastructură sigură

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă afacerea pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile acestora.

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit datele

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp