Smart data entry

Siguranța datelor și economisirea timpului

Import date

Procesul de import de date, asociate consumului anterior, generează previziuni automate pe centre de cost. Acest lucru vă poate ajuta să organizați, să analizați și să acționați asupra mediului fizic în moduri care sunt mai bine aliniate cu nevoile dvs. specifice de business. Acest serviciu garantează analiza și validarea datelor pentru a permite reutilizarea lor în cadrul noii platforme.

Migrarea datelor de pe alte platofme

Migrarea datelor reprezintă un proces unic de transfer de date interne de la un sistem de stocare la altul. Mutarea datelor pe o nouă platformă, locație sau arhitectură este finalizată într-o manieră sigură, fără pierderi, cu manipulare sau recreare manuală minimă a datelor și timp de nefuncționare redus sau deloc. Procesul de extragere și transformare a datelor și apoi încărcarea datelor în noua platformă poate fi util, în special în cazul migrărilor complexe, care implică baze de date uriașe din alte platforme software precum SAP, ERP sau CRM.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile aferente acestora.

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit datele

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteâo profitabilitatea afacerii în cel mai scurt timp