Consultanță specializată pentru dezvoltarea de soluții personalizate

Creșteți potențialul afacerii prin consultanță specializată

Analiza nevoilor

Descoperiți cele mai bune oportunități de dezvoltare pentru afacerea dumnevoastră. Analiza nevoilor este o parte vitală în definirea cerințelor de integrare a platformei QLEAP în orice companie. Realizarea analizei nevoilor ajută la implementarea unei soluții care să atingă așteptările și nevoile clienților.

Sondaje

Sondajul reprezintă o abordare practică și un prim pas în furnizarea unei soluții adecvate pentru specificul clientului. Inginerii noștri vor realiza un studiu la fața locului pentru a înțelege specificul organizației și pentru a găsi noi metode de îmbunătățire a proceselor de business. De-a lungul întregului proces, vom identifica provocările și vom documenta fiecare aspect ce va fi de ajutor în conturarea unei soluții costumizate nevoilor companiei.

Analiza soluției tehnice

Gestionați cerințele specifice de sistem și disponibilitatea de a integra și dezvolta soluția noastră în procesele companiei dumneavoastră. Specialiștii companiei noastre vor analiza fiecare componentă tehnologică și vor crea o listă de API-uri ce va fi integrată în platformă. Pornind de la conceptul de produs și arhitectura soluției până la analiza hardware, echipa noastră specializată poate realiza studii tehnice care pot acoperi o gamă largă de obiective, cum ar fi identificarea pierderilor (aer comprimat, electricitate, gaz, apă), posibilitatea generării de ROI, identificarea proceselor critice prin datele recuperate de la senzori și soluția de integrare în software a diferitelor tipuri de comunicații legate de contoare și senzori (RS232, 485, CAN OPEN, ETHERNET, PROFINET, MODBUS etc.)

Costumizarea platformei

Adaptați funcționalitățile platformei după specificul companiei pentru maximizarea performanței, operațiunilor și productivității. O soluție costumizată va fi scalabilă și va crește odată cu evoluția organizației. Integrarea funcționalităților costumizate în platformă vă permite să dezvoltați noi instrumente de monitorizare pentru un control mai bun asupra proceselor: măsurători asupra consumurilor, frecvența de extragere a datelor, opțiuni de control sau KPIs operaționali.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile aferente acestora. 

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone emisii de CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg