Noutati

Aderarea companiei Quartz Matrix la Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană

Suntem încântați să anunțăm aderarea companiei Quartz Matrix la prestigioasa Cameră de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Prin această aderare, ne propunem să aducem soluții inovatoare în cadrul comunității de afaceri pentru a promova eficiența energetică și educația digitală.

Aderarea companiei noastre vine în contextul sărbătoririi a 30 de ani de prezență pe piața tehnologiei și serviciilor IT, dar și a lansării platformei IoT QLEAP la nivel internațional, inclusiv în Germania.

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), înființată în 2022, este o organizație de prestigiu, dedicată promovării și dezvoltării relațiilor economice dintre România și Germania. Cu o istorie solidă și o rețea extinsă de membri și parteneri, AHK România oferă servicii de consultanță, informare și sprijin pentru companiile care doresc să își extindă prezența pe piața germană sau românească.

Prin integrarea companiei noastre în cadrul AHK România, aducem în prim-plan o serie de beneficii pentru compania noastră, pentru clienții noștri și pentru comunitatea de afaceri:

Acces la resurse și informații: Prin intermediul rețelei extinse de contacte ale AHK România, avem acum acces la informații relevante și resurse valoroase pentru dezvoltarea noastră și a clienților noștri.

 

Parteneriate și colaborări: Integrarea ne oferă oportunitatea de a dezvolta parteneriate strategice cu companii germane și românești, deschizând calea pentru colaborări inovatoare și proiecte comune.

 

Evenimente și expoziții: AHK România organizează evenimente, conferințe și expoziții care facilitează schimbul de cunoștințe și experiențe între companii din diverse sectoare.

 

Consultanță și suport: Echipa AHK România oferă consultanță specializată în domeniul legislației, economiei și afacerilor internaționale. Astfel, putem beneficia de suport în procesele de extindere sau adaptare la cerințele piețelor din România și Germania.

Prin această integrare, ne angajăm să aducem inovație, calitate și valoare adăugată în cadrul AHK România și să contribuim la dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri româno-german. Cu entuziasm și dedicare, ne propunem să explorăm noi oportunități și să construim relații solide pentru a susține creșterea reciprocă.

Vă mulțumim pentru susținerea continuă și suntem nerăbdători să împărtășim progresele și realizările noastre în această nouă etapă.