Noutati

Quartz Matrix a primit premiul HP Amplify Impact Sustainability Business

Sustainability

Quartz Matrix a primit premiul HP Amplify Impact Sustainability Business

HP Amplify Impact este un proiect de evaluare și formare a partenerilor, care oferă oportunitatea acestora de a se alătura eforturilor brandului HP în generarea unui impact semnificativ asupra acțiunii climatice, drepturilor omului și transformării digitale.
Lansat cu scopul de a educa și instrui partenerii în alegerea unor soluții sustenabile, cât mai prietenoase cu mediul înconjurător, acesta se bazează pe 3 piloni centrali:


1. Planetă - soluții către o economie cu zero emisii de carbon, complet regenerabilă cu un portofoliu durabil de tehnologii, servicii și soluții din industrie;
2. Oameni - respectarea drepturilor omului, permițând oamenilor să prospere și să cultive o cultură diversă, echitabilă și incluzivă (DE&I) prin inițiative precum Grupul operativ HP pentru egalitatea rasială și justiția socială;
3. Comunitate - susținerea comunităților prin puterea tehnologiei prin eliminarea decalajului digital care împiedică prea mulți să acceseze educația, locurile de muncă și asistența medicală.

Ne mândrim să fim printre partenerii cu performanțe remarcabile în domeniul sustenabilității afacerilor.
Îi felicităm pe această cale pe colegii implicați în proiecte.