Dezvoltați noi oportunități în spațiile de birouri alături de QLEAP

Beneficiile QLEAP CONNECT

Control sporit și îmbunătățirea experienței angajaților

IoT CONNECT controlează condițiile de lucru din spațiile de birouri: Temperatura, umiditatea, lumina, calitatea aerului etc. Senzorii IoT vor detecta prezența sau absența angajaților din perimetrul stabilit și vor trimite comenzi specifice către sistemul de interpretare a datelor.

Centralizare și optimizarea costurilor

Senzorii IoT integrați monitorizează activitățile din birou și angajații. Toate datele sunt disponibile într-o singură platformă și accesibile de pe orice dispozitiv. Acest lucru permite luarea deciziilor imediate și crește gradul de conștientizare a problemelor care trebuie gestionate rapid.

Îmbunătățirea siguranței & securității cibernetice

Datorită monitorizării activelor din companie, securitatea datelor se simplifică. De asemenea, crește nivelul de siguranță a angajaților prin detectarea de neregularități și transmitea de alarme în timp real.

Beneficiile QLEAP ENEF

Creșterea eficienței și controlul costurilor

Prin intermediul ENEF pot fi stabilite limite de consum bazate pe eficiența producției, iar investițiile pot fi alocate către centrele de cost pentru o creștere a controlului bugetar distribuit.

 

Controlul costurilor & Inovație

Industry is known as one of the biggest polluters globally. By controlling the consumption of energy resources and utility, you also reduce the CO2 emissions by operating only the necessary processes.

Reduce amprenta de carbon

Studiile făcute de către Agenția Internațională de Energie arată că spațiile de birouri generează până la 30% din consumul total de energie și până la 40% din emisiile de carbon. Studiile arată că un sistem de management al energiei poate reduce 10% din consumul total de energie până în 2040

Beneficiile QLEAP KMR

Respectarea contractelor stabilite

Închirierarea spațiului de birou necesită respectarea clauzelor contractuale din contract. KMR asigură performanța optimă a echipamentelor și continuitatea afacerii, fără întreruperi neașteptate.

Eficientizare flux de lucru din companie

Accesarea soluției KMR se face pe baza unui profil de utilizator. Implementarea soluției KMR permite managerilor să asigneze tichete digitale către tehnicieni, chiriași, și vor avea o perspectivă mai detaliată asupra sarcinilor stabilite.

Costuri mai puține de mentenanță

Datorită mentenanței predictive, managerii pot lucra cu bugetul lor în avans, și să-l aloce pe baza centrelor de cost. Acest lucru duce la o mentenanță adecvată, mai puține defecțiuni și o înlocuire mai rapidă a echipamentelor.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile aferente acestora.

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone emisii de CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg