Dezvoltați noi oportunități în producție alături de QLEAP

Beneficiile QLEAP CONNECT

Control & Securitate

IoT generează metrici vitali și permite monitorizarea și controlul producției în timp real. Acest aspect îmbunătățește siguranța, realizează auditul în mod automat și rezolvă anomaliile la timp.

 

Prevenirea downtime-ul

IoT realizează mentenanța preventivă prin calcularea vibrațiilor echipamentelor, temperatura acestora, accelerarea și frecvențele de sunet pentru a verifica dacă funcționează în condiții și parametri optimi.

Controlul calității

Senzorii IoT ajută companiile să colecteze date care pot determina ce produse corespund standardelor lor de calitate. Lucrul acesta este vital pentru producătorii care trebuie să îndeplinească standarde precum: ISO sau GMP.

 

Beneficiile QLEAP ENEF

Controlul bugetului

Prin intermediul ENEF pot fi stabilite limite de consum bazate pe eficiența producției, iar investițiile pot fi alocate diferitelor centre de cost, pentru un control sporit al distribuției bugetare.

 

Reducerea de CO2

Mediul industrial este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari inamici ai mediului înconjurător. Prin controlul consumului de resurse energetice și al utilităților, companiile vor reduce și emisiile de CO2.

Eficiența energetică

Echipamentele defecte consumă de 3 ori mai multă energia în comparație cu cele care funcționează în parametri optimi. Soluția QLEAP ENEF analizează dacă un echipament consumă mai multă energie decât pragurile stabilite.

Beneficiile QLEAP KMR

Bugetare conformă

Programarea mentenanței este realizată pe baza unui istoric. Bugetul anual de mentenanță va fi cât mai precis și se vor comanda doar stocurile necesare de piese de schimb.

Mentenanță predictivă

KMR colectează date ce vor fi utilizate în forcastarea perioadelor optime de mentenanță. Echipa de mentenanță va fi notificată de fiecare dată când o anomalie apare și va interveni pentru a facilita continuitatea operativității echipamentelor.

Asigurarea fluxului de lucru

QLEAP KMR generează o vizualizare 360° a afacerii. Procesele de lucru devin fluide prin intermediul tichetelor alocate către profilurile de utilizator selectate. Statusul și durata mentenanțelor și activităților pot fi monitorizare în timp real.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și pentru a reduce costurile aferente acestora. 

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg