Dezvoltați noi oportunități în Campus alături de soluția QLEAP

Beneficiile QLEAP CONNECT

Calitatea aerului & Consumul energetic

QLEAP permite autorităților din campus și comunității să obțină o imagine clară a calității aerului și a cantității de energie necesară diferitelor servicii. Acest lucru permite idenficarea principalelor zone de consum și stabilirea priorităților pentru comportamentul acestora, de asemenea, setarea alarmelor atunci când poluarea aerului depășește anumite limite. 

Transport inteligent în campus

Transportul inteligent prin monitorizarea dinamicii traficului poate fi utilizat la monitorizarea a fluxului de trafic în timp real, la disponibilitatea parcărilor, la predicția posibilelor blocaje în trafic, la descoperirea accidentelor și la alarmarea posibilelor comportamente necorespunzătoare în trafic.

 

Securitate inteligentă în campus

Soluția noastră IoT permite campusurilor să conecteze diferite tehnologii de securitate care să ofere în timp real date și alerte în caz de anumite amenințări. Senzorii IoT pot detecta fiecare mișcare sau activităte necorespunzătoare, și trimit notificări către sistem. De asemenea, campusurile pot utiliza încuietori inteligente care pot fi deschise doar prin intermediul telefonului sau alt dispozitiv.

Beneficiile QLEAP ENEF

Control și performanță

ENEF efectuează operațiuni prin intermediul diferitelor protocoale, precum: Protocolul Dali. Un control adecvat asupra căldurii și luminii este esențial în realizarea unui spațiu plăcut, reducerea costurilor de operare, și atingerea obiectivelor generale ale campusului. De asemenea, managerii de facilitate vor prezice tipare în funcție de sezonalitate. 

 

Acțiuni sustenabile

Datorită posibilității priviri de ansamblu asupra consumurilor cu energia și utilităților pe fiecare centru cost ajută compania la utilizarea eficientă a resurselor. În același timp, prin observarea trendurilor energetice, se pot găsi noi modalități de optimizare a consumurilor. Acest lucru ne permite să economisim bani, de asemenea, la reducerea nivelului de poluare.

 

Eficientizarea bugetului

Posibilitatea unei priviri de ansamblu asupra consumurilor din campus permite crearea unui buget care poate fi împărțit pe centre de cost. În conformitate cu bugetul inițial puteți să contorizați și raportați progresul la obiectivele stabilite de consum.

Beneficiile QLEAP KMR

Control bugetar & al timpului

Un studiu recent arată că procedurile digitale de mentenanță preventivă versus cele de mentenanță tradițională vor crește ROI cu 545%. Datorită utlizării soluției KMR, campusurile vor avea o privire de ansamblu asupra fiecărui cost de mentenanță pentru fiecare clasă și echipament.

 

 

Inovație & Sustenabilitate

Fiecare echipament care nu funcționează conform generează emisii de CO2. De asemenea, deoarece mentenanța se realizează conform planului, risipa, de exemplu, în utilizarea incorectă a materialelor utilizate este redusă, lucru care duce la creșterea sustenabilității pentru protejarea mediului înconjurător.

 

Siguranță & Control

Funcționalitățile KMR permite campusurilor să obțină o privire de ansamblu asupra tuturor echipamentelor integrate în sistem, dar, de asemenea, în mod separat pentru clădiri, echipamente specifice și diferite zone de interes. Integrarea datelor în software este accesibilă exclusiv pentru utilizatori prin intermediului creării unui cont securizat.

Conectați dispozitive, date & oameni

Accelerați saltul către transformarea digitală prin intermediul platformei QLEAP. Digitalizați-vă compania pentru a îmbunătăți eficiența proceselor și reduce costurile aferente acestora. 

 

50+

Implementări cu succes

10.250

"Lucruri" care transmit date

3.65%

Economii medii anuale cu energia

10.83%

Economii medii anuale de costuri

751.608

Tone de emisii CO2 reduse

31

Milioane de copaci salvați

Dezvoltați noi oportunități și creșteți profitabilitatea afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp

qleap-pgngg